Ensure udvider med ny partner

Ensure Logo

Ensure udvider med ny partner

En stærk pensionsfront med udgangspunkt fra Sommervej i Aarhus bliver nu etableret. Det sker i forbindelse med det nye partnerskab med BEDSTpension consulting, der skiftede navn til Ensure International Pension Broker d. 1. juli.

Vi har den forbindelse haft mulighed for at tiltrække Jørgen Leschly Thorsted som ny partner, og han starter kontoret op efter sommerferien. Jørgen har en baggrund som direktør fra pensionsselskabet Skandia A/S og har arbejdet som pensionsmægler både i Willis og Deloitte Pension Management, hvor han begge steder har været partner.

Jørgen kommer fra en stilling som partner i Dansk Firmapension i Aarhus. Han medbringer stærke kompetencer inden for investering, sundhed og forebyggelse og bidrager dermed til at øge vores samlede værditilbud til kunder. Jørgen er desuden en anerkendt og ofte benyttet oplægsholder, når det kommer til hvorledes sundhed og forebyggelse er strategiske elementer til at skabe mere vækst i det danske erhvervsliv.

 

”Da jeg blev kontaktet af Ensure, og de fortalte mig om deres meget enkle og gennemskuelige forretningsmodel, var jeg slet ikke i tvivl om, at det var denne vej, jeg skulle. Jeg brænder for den værdiskabelse, der ligger i den helt uafhængige rådgivning, og da jeg selv har været med til at skabe fundamentet for de fleste løsninger, vi kender på mæglermarkedet i dag, var jeg hurtig til at erkende, at denne model er fremtiden, helt ren og enkel. Lægger man dertil et større fokus på værdien af at tænke sundhed og forebyggelse ind som et strategisk fundament for vækstskabelse, så kan dette kun blive en win-win for danske virksomheder. Jeg glæder mig til at komme i gang”, siger Jørgen om sit skifte til Ensure International Pension Broker.

 
 
 
 

Vi glæder os over at have Jørgen med på holdet og ser frem til yderligere at kunne styrke Ensures pensionsfront i Aarhus.

Kontakt Jørgen for en samtale om hvad Ensure kan tilbyde dig og din virksomhed
Jørgen Leschly Thorsted kan kontaktes på tlf.: +45 4270 1150 eller mail: jlt@ensure.dk

Kontakt Ensure

Vi ved mere end de fleste. Og vi deler gerne ud af vores viden.

Ensure International Pension Broker
pension@ensure.dk
Tlf: +45 5195 5000

© Ensure 1999-2017 | Tlf. +45 7022 4464 | ensure@ensure.dk


ensure-logo