Selvstændig forsikringsmægler / partner 

Ensure Logo

Selvstændig forsikringsmægler / partner

Vi har stor vækst i vores mæglerhus i København, og vi søger en forsikringsmægler / partner, der ønsker at blive herre over egne økonomiske muligheder og resultater, i en mæglervirksomhed som er kendetegnet ved ordentlighed og grundighed i alle relationer med kunder og forsikringsselskaber.

Din arbejdsdag vil i samarbejde med din mæglerassistent blandt andet indeholde

  • Dagligt ansvar for betjening af dine egne kunder
  • Opsøgende salg af vores ydelser til nye kunder
  • Udarbejdelse af handlingsplaner og forsikringspolitikker
  • Deltagelse i udbud for dine kunder

Din profil
Du arbejder i dag som forsikringsmægler eller erhvervsassurandør i anerkendt forsikringsselskab, med hovedfokus på skadesforsikring til mellemstore og store erhvervsvirksomheder. Du har bestået relevant uddannelse fra forsikringsakademiet. Du har en positiv tilgang til verden, du er proaktiv, løsningsorienteret og tager ansvar for at følge dine opgaver helt i mål. Du bevarer en høj grad af grundighed og kvalitet i dit arbejde, selvom der er travlt.

Vi tilbyder
En spændende karrieremulighed, hvor du får mulighed for at hjælpe dine kunder med den bedste løsning hver gang. Du vil indgå i et velfungerende team bestående af engagerede kollegaer.En arbejdsplads i et moderne miljø beliggende på Skudehavnsvej 1, DK-2150 Nordhavn. Aflønning fastsættes efter nærmere aftale.

Om Ensure
Ensure er en forsikringsmæglervirksomhed, der yder uvildig rådgivning om skadesforsikring til virksomheder. Vi ønsker at give vores kunder en personlig rådgivning, med udgangspunkt i kundens forventninger og behov. Som kunde hos os vil man hurtigt fornemme, at vores medarbejdere gør en dyd ud af at være professionelle og at vi holder hvad vi lover.

Ansøgning
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Managing Partner Birger Nygaard på mobil +45 8172 0200. Send din ansøgning samt CV til bny@ensurecph.dk senest d. 1. august 2017.

Kontakt Ensure

Vi ved mere end de fleste. Og vi deler gerne ud af vores viden.

Ensure International Insurance Broker
Tlf: +45 7022 4464

© Ensure 1999-2017 | Tlf. +45 7022 4464 | ensure@ensure.dk


ensure-logo