Nyansættelse indenfor pension: Peter Tillegreen

Peter Tillegreen er pr. 1. august tilknyttet Ensure som Forsikringsmægler inden for Pensionsområdet. Peter vil primært arbejde på Sjælland, men hans kompetencer vedrørende pensionsfeltet kommer naturligvis hele Ensure organisationen til gode.
Peter har specielt beskæftiget sig med firmapensioner de sidste 21 år, og derfor har han en betydelig salgs- og forhandlererfaring inden for livs- og pensionsforsikring.
Med et imponerende CV, opridset herunder, er der rigerfaring i bagagen:

  • Partner, Skinnerup Consulting 2013 – 2009
  • Pensionskundechef, SEB Pension 2009 – 2005
  • Forsikringsmægler, Factor Ins. Brokers 2005 – 2004
  • Områdechef, PFA Pension 2004 – 2000
  • Benefit Consultant, AON 2000 – 1998
  • Chefkonsulent, Danica Pension 1998 – 1992

Peter er 56 år, samlevende og han har 2 voksne børn.
Han spiller golf og tennis i sin fritid , og der bliver også tid til løbetræning. Peter er aktiv i Holte Rotary klub. I indeværende år er han præsident i klubben.

Pensionsrådgivning med kvalitet
Om ansættelsen af udtaler direktør Eva Madsen:
“Vi er rigtig glade for at have fået Peter med i pensionsteamet. Vi mærker generelt en øget interesse for kvalitativ pensionsrådgivning, og i den til tider unuancerede debat, der foregår på pensionsområdet, er det vigtigt at holde fokus på kernen i problematikken; den rigtige pensionsløsning tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds ønsker og forpligtigelser. Hos Ensure hjælper vi ledelsen til at træffe beslutning om pensionsleverandør på et veloplyst grundlag og vores dygtige pensionsteam, som nu er en del af, kender alt til fordele og ulemper hos de enkelte pensionsselskaber.

Kontakt
Peter Tillegreen kan kontaktes direkte på:
Tlf: +45 3061 5006
Mail: pti@ensure.dk


ensure-logo