Nyansættelse indenfor Skadeforsikring: Johnny Møbius

Johnny Møbius er pr. 12. august tilknyttet Ensure, hvor han arbejder indenfor skadesforsikring. Johnny, der har mange års erfaring fra dansk forsikring, og som de seneste 22 år har arbejdet for Topdanmark, bliver associeret partner hos Ensure. Han vil arbejde med udgangspunkt fra Sjælland, hvor han bor.

Hos Topdanmark har Johnny arbejdet som storkundechef og underdirektør for Industri og Captive området. Før det var han storkundechef og underdirektør i Skandia / Kgl. Brand. Johnnys store erfaring fremgår af hans solide CV; for som det ses herunder, er kompetencerne til at løfte store kundeporteføljer og stå for omfangsrige Captives, velunderbyggede:

2013 – 2012 Selvstændig indenfor Captiveløsninger

2012 – 1990 Storkundechef/ underdirektør Topdanmark Forsikring

1990 – 1988 Direktør/ medindehaver Rasmussen Assurance, Køge

1988 – 1982 Storkundechef/ underdirektør Skandia/ Kgl. Brand

1982 – 1979 Storkundeassurandør/ kontorchef Skandia

1996 – 1982 Censor/ deltidslærer på Forsikringsakademiet

2011 – 2010 Medansvarlig for Captivdage på Forsikringsakademiet

Johnny er medlem af og tidligere præsident i Rotary. Han er aktivt medlem af bestyrelsen for Dansk Autocamperforening (DACF).


Kvalificeret rådgivning om skadesforsikring

Om ansættelsen af Johnny Møbius siger Ensures direktør Eva Madsen:

Hos Ensure er vi rigtig tilfredse med, at Johnny nu er med i skadesteamet. Det er de store industrikunder og brancheorganisationer, der er Johnnys fokusområde, og sammen med Erik Bring vil Johnny Møbius bruge kompetencerne på at skabe kvalificeret og optimeret specialistrådgivning for landbrugets organisationer og landets større industrivirksomheder. Hos Ensure gør vi kompleks forsikring, der dækker erhverv og industri enkelt. Med Johnny Møbius med på Ensure holdet, står vi endnu stærkere, når vi udarbejder optimale forsikringsløsninger for vores kunder.


Kontakt

Johnny Møbius kan kontaktes direkte på:
Tlf.: +45 5066 1750
Mail: jop@ensure.dk


ensure-logo