Dag eller nat, Worldwide Broker Network dækker verden

…og det gør Ensure dermed også. Vi står stærkt som partnere i WBN. Vores kunder er sikret fuldintegreret global service og lokal rådgivning i ethvert land, der kan være relevant. 

Læs resumé af årets første nyhedsbrev fra vores organisation Worldwide Broker Network™. 

San Francisco, Januar 6

Worldwide Broker Network™, verdens største netværk af uafhængige forsikringsmæglere, har fået 10 nye partnere i 2013. De repræsenterer fire lande i Europa, tre lande i Mellemøsten, to lande i Asien, et land i Nordamerika og et land i Sydamerika. Tre tilknyttede medlemsfirmaer, alle med hovedsæde i USA, er også trådt ind i netværket. Nu tæller WBN organisationen knapt 100 medlemmer i mere end 75 lande fordelt over 6 kontinenter.

Bruce Basso, WBN’s CEO der selv har 40 års erfaring i forsikringsmæglerbranchen, fremhæver, at væksten, som WBN oplever, klart afspejler det voksende behov for ekspertviden, god kundeservice og tilstrækkelig stor købekraft, der går på tværs af landegrænser, og som formår at dække hele det internationale forsikringsmarked. Han fremhæver, at det netop er disse værdier som WBN’s medlemmer giver alle deres kunder i vidt forskellige brancher; for uanset behov så har WBN’s kunder mulighed for at tegne internationale forsikringer, få styret risikosiden, via unik internet baseret adgang til WBN netværkets globale informationsstyringssystem 24 timer om dagen, 7 dage om ugen.

Bestyrelsesformand Florian Karle, WBN, beskriver, at organisationen kræver fleksibilitet og engagement af sine partnere, så der skabes en fælles vision på tværs af kulturer, forsikringsmarkeder og økonomier. Før optagelse i WBN testes viden og professionalisme, og en 9 punkts Code of Conduct afdækker engagement og kompetance. Løbende 360 graders eftersyn fra WBN sørger for at opretholde høj standard.

Fra at være et netværk med kun 9 europæiske medlemmer i 1989 da WBN blev skabt, er der nu Worldwide Broker Network™ kontorer, som leverer et komplet udvalg af forsikringsprodukter i alle større byer verden over. WBN hovedkvarteret ligger i San Mateo, Californien, mellem San Francisco og Silicon Valley.

Besøg World Broker Network
Login på WBNet


ensure-logo