Ensure København udvider med endnu en ny partner

Ensure Logo

Ensure København udvider med endnu en ny partner

Hos Ensure er vi glade for, at Joakim Frost Skjellerup pr. 1. oktober 2016 tilknyttes Ensure København som partner, hvor han indgår i vores team, med fokus på skadesforsikring til erhvervslivet.
 
Joakim er 38 år og har en solid erfaring indenfor forsikring via en baggrund i Tryg Forsikring. Han begyndte som assurandør i 1998 og fra 2011 som erhvervskundechef i Tryg Forsikring, hvor han arbejdede på det øvre erhvervsmarked. Derudover har han det sidste år arbejdet i Grønland med salg og rådgivning af erhvervsforsikringer. Tidligere har han drevet selvstændig virksomhed i form af café, cateringfirma og reklamebureau.

 

Ensure får bredere tilgang til markedet

Om ansættelsen af Joakim Frost Skjellerup siger Birger Nygaard, Managing Partner i Ensure København:

Hos Ensure mærker vi en stigende efterspørgsel fra erhvervskunder, der ønsker at få uvildig og kvalificeret rådgivning, der dækker virksomhedens krav om, at have de bedste og billigste forsikringsløsninger til enhver tid. Vi er glade for, at Joakim nu bliver en del af vores team.

Joakim vil møde vores erhvervskunder i samarbejde med det øvrige team hos Ensure, med en struktureret rådgivning, som giver kunden et overblik over deres risici og dermed fundamentet for den bedste forsikringsløsning.

 
 
Kontakt Joakim for en samtale om hvad Ensure kan tilbyde dig og din virksomhed

Joakim Frost Skjellerup kan kontaktes på tlf.: +45 8172 0204 eller mail: +45 8172 0203 eller mail: fs@ensurecph.dk

Kontakt Ensure

Vi ved mere end de fleste. Og vi deler gerne ud af vores viden.

Ensure International Insurance Broker
Tlf: +45 7022 4464

© Ensure 1999-2016 | Tlf. +45 7022 4464 | ensure@ensure.dk


ensure-logo