Ensure udvider med endnu en ny partner

Ensure Logo

Ensure udvider med endnu en ny partner

Hos Ensure er vi glade for at kunne præsentere Ralph Tiedemann som ny partner. Ralph tiltræder den 1. december 2016, hvor han indgår i vores team, med fokus på skadesforsikring til erhvervslivet.

Ralph er 53 år og har en solid og bred erfaring indenfor forsikring via en mangeårig ansættelse i Tryg Forsikring. Ralph startede i 1989 som assurandør i det daværende Baltica Forsikring og fulgte med gennem diverse fusioner til det nuværende Tryg, hvor han de sidste mange år har arbejdet som Erhvervskundechef med fokus på salg af forsikringsløsninger til det øvre erhvervsmarked.

 

Ensure yder kvalificeret rådgivning om skadesforsikring

Om tilknytningen af Ralph Tiedemann som partner siger Eva Madsen, Managing Partner i Ensure Aarhus:

Ralph Tiedemann er endnu et stærkt signal til markedet om at Ensures fortsatte vækst hviler på det succeskriterium, at kunne tiltrække markedets bedste rådgivere, der kan sammensætte de bedste forsikringsløsninger, til markedsledende rater. Vi ved fra vores kunder, at den tætte kontakt mellem mægler og kunde samt et servicekoncept der gør at vi ikke slipper kunderne efter salget, reelt gør en forskel. Ralph Tiedemann står for præcis disse værdier, og han vil sammen med det øvrige Ensure team være med til at forøge Ensures voksende markedsandele i de kommende år.

 
 
Kontakt Ralph for en samtale om hvad Ensure kan tilbyde dig og din virksomhed
Ralph Tiedemann kan kontaktes på tlf.: +45 2081 5110 eller mail: rti@ensure.dk

Kontakt Ensure

Vi ved mere end de fleste. Og vi deler gerne ud af vores viden.

Ensure International Insurance Broker
Tlf: +45 7022 4464

© Ensure 1999-2016 | Tlf. +45 7022 4464 | ensure@ensure.dk


ensure-logo