Stort forsikringsselskab for byggeskadeforsikring i problemer – har du den rigtige løsning?

Ensure Logo

Stort forsikringsselskab for byggeskadeforsikring i problemer – har du den rigtige løsning?

Endnu et stort forsikringsselskab, der opererer på det danske forsikringsmarked for byggeskadeforsikring, er i problemer. Der er tale om forsikringsselskabet Qudos, som blandt andet står bag FRIDA Forsikring Agentur A/S´s byggeskadeforsikring. Økonomisk Ugebrev har i søndags offentliggjort en artikel, som ud fra deres synspunkt beskriver de økonomiske forhold i Qudos og Finanstilsynets skærpede tilsyn med dem.

Vi håber ikke, der vil opstå en situationen som sidste år, hvor Husejernes Forsikring gik konkurs, og mange kunder kom i klemme”, siger Jacob Ellenhard, forsikringsmægler og direktør hos ENSURE, og fortsætter:

Vi hjalp med byggeskadetilbud til rigtig mange erhvervskunder. De stod pludselig i en situation, hvor de afgivne byggeskadeforsikringstilbud, der lå til grund for deres byggeandragender, fra den ene dag til den anden var ubrugelige. Udover usikkerheden var der meget store beløb i spil, da ibrugtagningstilladelser ikke kunne indhentes rettidigt, og mange store ejerskiftelån dermed ikke kunne udbetales”.

I kan læse hele artiklen fra Økonomisk Ugebrev her:
www.ugebrev.dk/finans/qudos-trecifret-milliontab-truer-skadesgarantifond/

Hvis du er i tvivl, om du har den rigtige løsning, er ENSURE klar til at hjælpe dig med en gennemgang af dine byggeskadesforsikringstilbud. Vi er klar til at dele ud af vores uvildige rådgivning; blandt andet med gode råd om hvor forsikringsdækningen kan placeres bedst muligt.

Hvis du har ejendomsprojekter, har vi hos ENSURE udviklet et særligt værktøj, der giver dig et overblik over de mange krydsende deadlines, som opstår i et byggeprojekt”, fortæller Kenth Westergaard, partner hos ENSURE.

Vores specialister ved, hvad der rører sig i ejendomsbranchen, og kan rådgive dig. Hvad enten du er et ejendomsselskab, er ejendoms- udvikler eller privat indehaver af investeringsejendomme. Vi rådgiver blandt andet om projektansvarsforsikringer, byggeskadeforsikringer, entrepriseforsikringer og ejendomsforsikringer.

Vi ved gennem mange års erfaring, at netop manglende overblik over de forskellige forsikringer i byggeprocessen giver mange kunder hovedbrud. Vores særlige styringsværktøj giver mulighed for at være på forkant. Dermed opnår vores kunder markant bedre prisvilkår, end når man er i ellevte time og for eksempel bare ønsker at få fremskaffet en byggeskadeforsikring hurtigst muligt, da alternativet er dyre byggelånsrenter, imens ejerskiftelånet bare venter på en ibrugtagningstilladelse”, forklarer Jacob Ellenhard.

ENSURE anbefaler:

Sørg for at de forsikringsrådgivere, du benytter, har tilstrækkelig erfaring og ikke mindst et overblik over, at det forsikringsselskab, der bliver valgt, har en beskyttelse, der gør, at du ikke får en ubehagelig overraskelse, når du får brug for dit forsikringsselskab.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med byggeskadeforsikringer, bør du kontakte:

Jacob Ellenhard kan kontaktes på tlf.: +45 8172 0202 eller mail: jel@ensurecph.dk

Kenth Westergaard kan kontaktes på tlf.: +45 8172 0212 eller mail: kwe@ensurecph.dk

Kontakt Ensure

Vi rådgiver om og håndterer erhvervsskadesforsikringer, pensionsordninger og sundhedsforsikringer i ind- og udland.
Ensure ved mere end de fleste. Og vi deler gerne ud af vores viden.

Ensure International Insurance Broker
ensure@ensure.dk
Tlf.: +45 7022 4464

© Ensure 1999-2017 | Tlf.: +45 7022 4464 | ensure@ensure.dk


ensure-logo