Ensure København udvider med ny leder for vores administration

Ensure Logo

Ensure København udvider med ny leder for vores administration

Vi har succes med vores koncept, hvor vi rådgiver og nytænker mæglerens rolle i større forsikringsløsninger i indtegningen af virksomheders skadesforsikringer.

Som en del af Ensures vækststrategi i Storkøbenhavn har vi ansat Kirsten Møller som leder af vores administration i Ensure København. Kirsten vil indgå i lederteamet sammen med Birger Nygaard og Jacob Ellenhard.

Kirsten er 51 år. Hun er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet og har suppleret sin uddannelse med en HD fra CBS. Kirsten har 24 års erfaring med skadesforsikring med hovedvægt på erhvervsområdet. De seneste otte år har hun beklædt en lederstilling i Codan. I Codan har hun haft ansvaret for skadebehandlingen af virksomheders erhvervsmotorforsikringer, herunder håndteringen af skader på forsikringer indtegnet på finansierings- og leasingområdet.

Administration med fokus på fortsat at yde høj kvalitet og markedets bedste kundeservice

Om tilknytningen af Kirsten Møller siger Birger Nygaard:

I takt med, at vi hos Ensure oplever en meget høj tilgang af kunder, har vi brug for at strukturere og tilpasse de administrative processer til den voksende portefølje. Kirsten har i sine lederjobs arbejdet intensivt med at få optimerede processer og kundeservice til at gå hånd i hånd. Hurtigt svar på telefonopkald, smidige processer og levering til tiden er hos os nøglen til den gode kundeoplevelse.


For os handler det om at skabe værdi for vores kunder. Kirsten vil med sin uddannelse og sin lange erfaring med skadebehandling forstærke vores leverance med yderligere et parameter i vores rådgivning og i den løbende servicering af den voksende portefølje.

 

 

Kontakt Ensure

Vi ved mere end de fleste. Og vi deler gerne ud af vores viden.

Ensure International Insurance Broker
Tlf: +45 7022 4464

© Ensure 1999-2017 | Tlf. +45 7022 4464 | ensure@ensure.dk


ensure-logo