Ensure får ny pensionspartner

Ensure Logo

Ensure får ny pensionspartner

Ensure har indgået et nyt partnerskab på pensionsområdet med BEDSTpension consulting, der skifter navn til Ensure International Pension Broker. Det nye partnerskab træder i kraft fra d. 1. juli.

I dag kan Ensure byde pensionsmæglervirksomheden BEDSTpension consulting velkommen som en del af Ensure-familien. De skifter i samme forbindelse navn til Ensure International Pension Broker.

Om familieudvidelsen fortæller direktør i Ensure, Jacob Ellenhard:
Vi kender stifterne af BEDSTpension consulting indgående gennem mangeårige arbejdsmæssige relationer, og vi ved, at deres værdier matcher vores. De var derfor et naturligt valg for os, da vi skulle finde en dygtig pensionsmæglervirksomhed, som skulle blive en del af Ensure.

Et nyt, stærkt partnerskab, som Lars Stampe Sørensen, Partner hos Ensure International Pension Broker, glæder sig til:
Vi har længe ledt efter en stærk og kompetent skadesforsikringsmægler, der som os vægter troværdighed og faglighed højt. En skadesforsikringsmægler, der som os ser det som det mest naturlige at efterleve ordentlighed over for kunderne. Vi ønsker at skabe et forsikringsmæglerhus, hvor kunderne kun behøver et kontaktsted for at afdække deres forsikringsforhold. Derfor er Ensure det rigtige valg for os. Og ikke mindst for kunderne. De får nemlig et af Danmarks stærkeste partnerskaber uanset om det omhandler skade eller pensionsforhold.

Hos Ensure ser adm. direktør, Eva Madsen, frem til det nye samarbejde. Et samarbejde, som kunderne også kan glæde sig til:
Vi kan tilbyde alle kunder en total forsikrings- og pensionsløsning med 360 graders rådgivning på begge områder. Kunderne vil fremadrettet have adgang til en stærk samarbejdspartner, uanset om de ønsker rådgivning inden for skade eller pension. Vi glæder os til det nye samarbejde, som vi har store forventninger til, og byder velkommen til vores nye kolleger.

Med partnerskabet bliver det tidligere BEDSTpension consulting, nu Ensure International Pension Broker, samtidig en del af et verdensomspændende forsikringsmægler-netværk, der sikrer, at kunderne kan blive betjent i mere end 100 forskellige lande.

Kontakt Ensure

Vi ved mere end de fleste. Og vi deler gerne ud af vores viden.

Ensure International Pension Broker
pension@ensure.dk
Tlf: +45 5195 5000

© Ensure 1999-2017 | Tlf. +45 7022 4464 | ensure@ensure.dk


ensure-logo