Ensure København udvider med erfaren mæglerassistent

 

Læs PDF version

Ensure København udvider med erfaren mæglerassistent

Vi har stor succes med vores koncept, hvor vi rådgiver og nytænker mæglerens rolle i større forsikringsløsninger indenfor virksomheders skadesforsikringer.

Som en del af Ensures vækststrategi i Storkøbenhavn er Elizabeth Lorentzen derfor ansat pr. 1. marts 2018 og tilknyttet Ensure København, som mæglerassistent for Jacob Ellenhard.

Elizabeth er 55 år og har bred erfaring fra både forsikringsselskaber og mæglervirksomheder, hvor hun i henved tredive år, har servicereret og rådgivet virksomheder omkring deres forsikringsforhold.

 

Rådgivning med særligt fokus på ejendomme

Om ansættelsen af Elizabeth Lorentzen siger Jacob Ellenhard, direktør i Ensure København:

Hos Ensure oplever vi en meget høj tilgang af kunder indenfor investering i og udvikling af ejendomme. På netop dette område har Elizabeth et dybdegående kendskab og er derfor klar til at dele ud af sin viden, når der skal sammensættes værdioptimerende løsninger, til glæde for vores kunder. Vi er glade for, at Elizabeth nu bliver en del af vores team. 

Elizabeth vil møde vores erhvervskunder i samarbejde med det øvrige team hos Ensure, med en struktureret rådgivning, som giver kunden et overblik over deres risici, som fundamentet for den bedste forsikringsløsning.

 

Elizabeth Lorentzen kan kontaktes på tlf.: +45 8172 0206 eller mail: elo@ensurecph.dk

 

Ensure International Insurance Broker
Tlf: +45 7022 4464

© Ensure 1999-2018 | Tlf. +45 7022 4464 | ensure@ensure.dk


ensure-logo