Ensure udvider med erfaren mæglerassistent

Læs pdf version her

Ensure udvider med erfaren mæglerassistent

Vi har stor succes med vores koncept, hvor vi sætter servicering og rådgivning af vores kunder højest. Som en del af Ensures vækststrategi er Pia Dethlefsen derfor ansat pr. 1. Januar 2019 og tilknyttet Ensure, som mæglerassistent for Nikolaj Schmidt i det sønderjyske.

Pia er 58 år og har bred erfaring fra både forsikringsselskaber og mæglervirksomheder, hvor hun i henved tredive år, har servicereret og rådgivet virksomheder omkring deres forsikringsforhold.

Om ansættelsen af Pia Dethlefsen siger Nikolaj Schmidt,  Ass. Partner i Ensure:

“Hos Ensure oplever vi en meget høj tilgang af kunder indenfor flere forsikringsbrancher, herunder byggesektoren, ejendomme, fødevareindustrien og de relaterede erhverv hertil. På netop disse områder har Pia et dybdegående kendskab fra sine tidligere stillinger fra hhv. Topdanmark og senest FPR forsikringsmægler og er derfor klar til at dele ud af sin viden, når der skal sammensættes værdioptimerende løsninger, til glæde for vores kunder. Vi er glade for, at Pia nu bliver en del af vores team. 

Pia vil møde vores erhvervskunder i samarbejde med det øvrige team hos Ensure, med en struktureret rådgivning, som giver kunden et overblik over deres risici, som fundamentet for den bedste forsikringsløsning”.

Pia Dethlefsen kan kontaktes på tlf.: +45 53770336 eller mail: pde@ensure.dk

Ensure International Insurance Broker
Tlf: +45 7022 4464

© Ensure 1999-2019 | Tlf. +45 7022 4464 | ensure@ensure.dk


ensure-logo