Kontorassistent til Ensure i København

Læs pdf

Kontorassistent med regnskabskompetencer, forsikringskendskab og sort bælte i Excel til Ensure i København

 

Ensure er blandt Danmarks største forsikringsmæglerhuse og er en landsdækkende forsikringsmæglervirksomhed, der yder uvildig rådgivning om forsikring til virksomheder.
Vi er en virksomhed i vækst,og vi har brug for en ny kollega, der grundlæggende er af den overbevisning, at de fleste af dagens udfordringer bedst løses i Excel.

 

Dine arbejdsopgaver

  • Bogføring, budgetopfølgning og lettere regnskabsopgaver
  • Administration og tilpasning af vores forsikringsfaciliteter
  • Daglig fakturering og korrekturlæsning af forsikringspolicer
  • Ansvar for registrering af data, der kræver høj grad af fokus på detaljen
  • Håndtering og besvarelse af henvendelser vedr. faciliteter – internt som eksternt

 

Din profil

Du er glad for at arbejde med tal og skal have erfaring med bogføring. Det er en fordel, hvis du har kendskab til og erfaring med forsikring, leasing eller andre brancher indenfor finans, men det er ikke noget krav.

Du skal have lyst og evne til at arbejde i flere forskellige IT-systemer.

Som person er du pertentlig, har en udpræget ordenssans og du har bevist høj grad af grundighed og kvalitet i dit arbejde. Du er fleksibel, serviceminded og effektiv. Du betragter det at bidrage til udvikling og implementering af nye rutiner som en naturlig del af dit arbejde.

Du har et positivt livssyn og kan lide at arbejde selvstændigt og målrettet med dine opgaver.

 

Vi tilbyder

Et spændende job i et dynamisk arbejdsmiljø. Vi er ambitiøse og søger hele tiden nye veje for at optimere vores forretning og kundernes oplevelse. Du vil opleve, at dinedage sjældent er ens; Hver dag vil tilføre dig ny viden.

Du vil indgå i et velfungerende administrativt team, hvor dit bidrag vil være en betydelig faktor i vores løbende udvikling.

Vores virksomhed er ung og i eksponentiel vækst. Ensure er præget af god energi og højt engagement. Vi deler vores succeser og har en positiv omgangstone; Vi er alle en del af de resultater, vi skaber for kunderne.

Der er tale om en fuldtidsstilling – ønsker du nedsat arbejdstid, vil vi dog for den rette ansøger kunne fordele opgaverne, så det vil være muligt. Arbejdsstedet er på vores kontor, Skudehavnsvej 1, 2150 Nordhavn.

Lønnen fastsættes efter nærmere aftale.

Tiltrædelse snarest muligt.

 

Ansøgning

Du er velkommen til at kontakte vores leder af administrationen Kirsten Møller på mobil 8172 0205 med dine spørgsmål om jobbet.

Din ansøgning og dit CV bedes sendt til: kmo@ensurecph.dk. Vi gennemfører samtaler i takt med, at vi modtager ansøgninger. Sidste frist for at ansøge er mandag den 8. oktober 2018.

 

Kort om Ensure

Ensure blev stiftet i 1999 og er i dag blandt Danmarks største forsikringsmæglerhuse. 70 medarbejdere og partnere arbejder i hele landet, og hjælper danske virksomheder med håndtering af pensionsordninger og skadesforsikringer. Ensures mål er at hjælpe mellemstore og store virksomheder, som har aktiviteter i Danmark med uvildig og personlig rådgivning, samt sikre at virksomhederne har de rette dækninger til de bedste priser. Ensure er en del af det internationale mæglernetværk WBN, hvilket betyder, at vi kan hjælpe vores kunder med forsikringsdækning overalt i verden.

 

Ensure International Insurance Broker
Tlf: +45 9290 9090

© Ensure 1999-2018 | Tlf. +45 9290 9090 | backoffice@ensurecph.dk


ensure-logo