UDLØBET: Ensure Pension søger pensionsrådgiver i Aarhus-området

Arbejder du ambitiøst, og har du lyst til at være en del af succesen i Ensure Pension?

Ensure er blandt Danmarks største forsikringsmæglerhuse, der yder uvildig rådgivning om forsikring og pension til virksomheder. Vi ønsker at udvide vores partnerteam i Jylland og Sydsjælland og søger derfor dygtige og engagerede pensionsrådgivere/sælgere.

Dit primære arbejdsområde er at yde førsteklasses rådgivning til vores nye og bestående kunder.
Som pensionsrådgiver i Ensure Pension indgår du i et godt og meget erfarent team af rådgivere.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Afholde planlagte rådgivninger på nye og bestående kunder.
  • Sambesøg med kundechefer og sælgere.
  • Deltage i interne planlægningsmøder sammen med relevante kollegaer.
  • Deltage som en aktiv del af Ensure Pension.

Din profil

Du er en person med høje kvalitetskrav for, hvad god rådgivning er. Du er faglig stærk og kan begå dig godt ude hos kunder og i sociale sammenhænge. Du er effektiv og meget struktureret i tilgangen til dine opgaver. Du er god til at analysere medarbejderens behov, præsentere et svært forståeligt stof, og komme med det bedste uvildige løsningsforslag til medarbejderen.

Du er proaktiv, udadvendt og en seriøs rådgiver. Du kan godt lide at dele gode kundeoplevelser med dine kollegaer i teamet og resten af organisationen, men kan også lide at arbejde selvstændigt. Du trives med ”frihed under ansvar”.

Du skal have arbejdet i et pensionsselskab eller hos en pensionsmægler.

Du er analytisk anlagt og nyder at arbejde med tal. Dine IT- og systemkundskaber ligger på et niveau, der gør, at du kan udarbejde tilfredsstillende løsningsforslag, skræddersyet til den enkelte medarbejder.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job i et dynamisk arbejdsmiljø. Vi er ambitiøse og søger hele tiden nye veje for at optimere vores forretning og kundernes oplevelse. Du vil opleve, at dine dage sjældent er ens; Hver dag vil tilføre dig ny viden.

Du vil indgå i et velfungerende rådgiverteam fra hele landet, hvor dit bidrag vil være en betydelig faktor i vores løbende sparring og udvikling. Vi tilbyder i opstarten sambesøg fra erfarne kollegaer, for dybere læring og træning i vores systemer.

Vores virksomhed er ung og i vækst. Ensure Pension er præget af god energi og højt engagement. Vi deler vores succeser, og vi har en positiv omgangstone; Vi er alle en del af de resultater, vi skaber for kunderne.

Der er tale om en fuldtidsstilling. Arbejdsstedet er fra hjemmekontor samt vores kontorer fordelt over hele landet.

Tiltrædelse snarest muligt.

Ansøgning

Du er velkommen til at kontakte Managing Partner, Martin Augustinus Lauridsen på mobil 24 24 24 40 med dine spørgsmål om jobbet.
Din ansøgning og dit CV bedes sendt til: mal@ensure.dk. Vi gennemfører samtaler i takt med, at vi modtager ansøgninger.
Ansøgningsfrist: Den 20. december 2019.

Kort om Ensure

Ensure blev stiftet i 1999 og er i dag blandt Danmarks største forsikringsmæglerhuse. 90 medarbejdere og partnere arbejder i hele landet, og hjælper danske virksomheder med håndtering af pensionsordninger og skadesforsikringer. Ensures mål er at hjælpe mellemstore og store virksomheder, som har aktiviteter i Danmark med uvildig og personlig rådgivning, samt sikre at virksomhederne har de rette dækninger til de bedste priser. Ensure er en del af det internationale mæglernetværk WBN, hvilket betyder, at vi kan hjælpe vores kunder med forsikrings- og pensionsdækning overalt i verden.


ensure-logo