Pr. 1 juli 2019 flytter Ensure Pension ind i nyt hovedkontor på Haldor Topsøes Allé 1, 2800 Kgs. Lyngby.

Læs pdf version

Ensure Pension har oplevet en enorm vækst de senere år. Det er gået meget stærkt – og det kan vi takke vores medarbejdere for. Nu er vi klar til næste skridt i vores udvikling og vi glæder os til at give vores medarbejdere nye fantastiske rammer, som vi skal vokse videre i. På samme tid får Ensure Pension de bedste muligheder for at udvikle samarbejdet med vores kollegaer i skadesafdelingen, som flyttede ind på adressen allerede i foråret. Til dagligt skal kontoret servicere ca. 65 medarbejdere på tværs af alle afdelinger.

Det nye hovedkontor imødekommer Ensure Pensions ambition om at skabe en attraktiv og fremtidsorienteret arbejdsplads. De nye fysiske rammer understøtter vores arbejdsgange effektivt og inspirerer til mere vidensdeling og samarbejde på tværs af afdelinger.

Kontoret er placeret i et naturskønt område med optimale forhold til den omgivende infrastruktur. Med blot 400 meter til Ravnholm Station og direkte adgang til motorvejen er der hurtig forbindelse til København og det øvrige Sjælland. Vores kollegaer i Jylland er fortsat tilknyttet kontoret i Aarhus.

Vi glæder os til at kunne tage i mod jer på vores nye kontor: I ønskes alle en dejlig sommer!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ensure International Pension Broker
pension@ensure.dk
Tlf: +45 5195 5000

© Ensure 1999-2019 | Tlf. +45 7022 4464 | ensure@ensure.dk

 


ensure-logo