Studentermedhjælper til Ensure Pension i Kongens Lyngby

 

Ensure er en landsdækkende forsikringsmæglervirksomhed med 90 engagerede medarbejdere, som yder uvildig rådgivning om forsikring og pension til virksomheder.

Vores pensionsafdeling i Kongens Lyngby søger lige nu en studentermedhjælper til hurtig tiltrædelse.

Dine arbejdsopgaver

  • Løbende opdatering og udvikling af Ensures salgs- og analyseværktøj.
  • Udarbejdelse af lister, oversigter og beregninger i Excel.

Din profil

Du er ansvarsbevidst, effektiv, analytisk og matematisk stærk. Du skal kunne bevare en høj grad af grundighed og kvalitet i dit arbejde. Du er superbruger i Excel som dit primære arbejdsredskab, men skal have lyst og evne til arbejde i flere forskellige IT-systemer.

Vi tilbyder

Et spændende studierelevant job i et dynamisk arbejdsmiljø. Du vil indgå i et velfungerende administrativt team som støtte for vores partnere. Du vi få en bred indsigt i forsikrings- og pensionsmarkedet, og du vil i takt med din udvikling i de forskellige arbejdsfunktioner få tildelt opgaver, der matcher det opnåede niveau.
Vores virksomhed er ung og derfor præget af god energi og højt engagement.

Din arbejdstid udgør 7 timer – 1 dag ugentlig. Arbejdsstedet er på vores kontor, Haldor Topsøes Alle 1, 2800 Kongens Lyngby.

Lønnen fastsættes efter nærmere aftale.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansøgning

Hvis du har spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte Managing Partner, Martin A. Lauridsen på telefon +45 2424 2440.

Din ansøgning og CV bedes sendt til mal@ensure.dk. Sidste frist for at ansøge er 31. december 2019.

Kort om Ensure 

Ensure blev stiftet i 1999 og er i dag blandt Danmarks største forsikringsmæglerhuse. 80 medarbejdere og partnere arbejder i hele landet, og hjælper danske virksomheder med håndtering af pensionsordninger og skadesforsikringer. Ensures mål er at hjælpe mellemstore og store virksomheder, som har aktiviteter i Danmark med uvildig og personlig rådgivning, samt sikre at virksomhederne har de rette dækninger til de bedste priser. Ensure er en del af det internationale mæglernetværk WBN, hvilket betyder, at vi kan hjælpe vores kunder med forsikringsdækning overalt i verden 

 

Ensure International Pension Broker
pension@ensure.dk
Tlf: +45 5195 5000

© Ensure 1999-2019 | Tlf. +45 7022 4464 | ensure@ensure.dk

 


ensure-logo