UDLØBET: Client Manager til Ensure Skade i Kongens Lyngby

 

 

Arbejder du ambitiøst, og har du lyst til at tage ansvar for de kunder, som du arbejder med?

Ensure er blandt Danmarks største forsikringsmæglerhuse, der yder uvildig rådgivning om forsikring til virksomheder. Vi ser samarbejdet med vores kunder som et gensidigt partnerskab, og derfor søger vi en dygtig og engageret Client Manager til at håndtere og udvikle samarbejdet på daglig basis.
Dit primære ansvarsområde vil være at betjene og udvikle en større kundeportfølje i samarbejde med vores Managing Partner samt andre partnere.

Vores skadeafdeling i Kongens Lyngby søger en Client Manager til hurtig tiltrædelse

Din arbejdsdag vil blandt andet indeholde

  • Daglig kontakt med kunderne
  • Udvikling af kundeportefølje
  • Overordnet administration af kundeforhold
  • Planlægning, forberedelse og deltagelse i kundemøder
  • Styring af kundernes fornyelse af forsikringsdækninger
  • Planlægning og deltagelse i udbud for kunderne
  • Lettere rådgivning i forbindelse med anmeldelse af skadesager

Din profil

Du er en person med ambitioner og ønsker at udvikle dig fagligt og personligt. På sigt drømmer du måske om at blive forsikringsmægler. Du er effektiv og meget struktureret i tilgangen til dine opgaver.

Du skal være proaktiv, og du skal være en person, der er knivskarp til at prioritere og løse dine opgaver i den rækkefølge, hvor det vigtigste kommer først.

Du kan have arbejdet i et forsikringsselskab eller med forsikring i anden sammenhæng.

Du nyder at arbejde med tal og dine kundskaber i Excel ligger i et niveau, der gør, at du kan udarbejde mere komplekse oplæg i forskellige formater.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job i et dynamisk arbejdsmiljø. Vi er ambitiøse og søger hele tiden nye veje for at optimere vores forretning og kundernes oplevelse. Du vil opleve, at dine dage sjældent er ens; Hver dag vil tilføre dig ny viden.

Du vil indgå i et velfungerende administrativt team, hvor dit bidrag vil være en betydelig faktor i vores løbende udvikling.

Vores virksomhed er ung og i vækst. Ensure er præget af god energi og højt engagement. Vi deler vores succeser og har en positiv omgangstone; Vi er alle en del af de resultater, vi skaber for kunderne.

Der er tale om en fuldtidsstilling. Arbejdsstedet er på vores kontor på Haldor Topsøe Allé 1, 2800 Lyngby.

Løn efter kvalifikationer inkl. pensionsordning og sundhedsforsikring.

Tiltrædelse snarest muligt.

Ansøgning

Du er velkommen til at kontakte vores Head of Operations Gitte Madelaire på mobil 8172 0201 med dine spørgsmål om jobbet.

Din ansøgning og dit CV bedes sendt til: gma@ensurecph.dk. Vi gennemfører samtaler i takt med, at vi modtager ansøgninger.
Sidste frist for at ansøge er fredag den 1. november 2019.

 

Kort om Ensure

Ensure blev stiftet i 1999 og er i dag blandt Danmarks største forsikringsmæglerhuse. 80 medarbejdere og partnere arbejder i hele landet, og hjælper danske virksomheder med håndtering af pensionsordninger og skadesforsikringer. Ensures mål er at hjælpe mellemstore og store virksomheder, som har aktiviteter i Danmark med uvildig og personlig rådgivning, samt sikre at virksomhederne har de rette dækninger til de bedste priser. Ensure er en del af det internationale mæglernetværk WBN, hvilket betyder, at vi kan hjælpe vores kunder med forsikringsdækning overalt i verden.

 


ensure-logo