UDLØBET: Finanselev til Ensure Pension i Lyngby

Læs pdf version

Finanselev til Ensure Pension i Lyngby

Drømmer du om at arbejde og uddanne dig i den finansielle verden og har du lyst til at være en del af succesen i Ensure. 

Ensure er blandt Danmarks største forsikringsmæglerhuse, der yder uvildig rådgivning om forsikring og Pension til virksomheder. Vi tilbyder en uddannelse som Finanselev, med praktikdelen i Ensure Pension. 

Som Finanselev hører du under Finanssektorens uddannelsesområde, og det overordnede ansvar for uddannelsesplanen hører under Forsikringsakademiet (FOAK). Den teoretiske del af uddannelsen foregår på skole i Lyngby. 

Finansuddannelsen er en 2-årig uddannelse, hvor du veksler mellem skole og job. Med uddannelsen får du en grundlæggende viden om den finansielle verden og de forskellige forsikringsområder. 

  • Samfund 
  • Salg og kommunikation/rådgivning 
  • Bank 
  • Skat 
  • Bolig 
  • Investering 
  • Jura 
  • Skadesforsikring 
  • Livsforsikring 

Din profil 

Din uddannelsesmæssige baggrund skal være enten HHX, EUX, STX eller HF. Vi lægger vægt på at du har god matematisk forståelse. 

Du kan lide at lære noget nyt og arbejde sammen i et team, men også arbejde selvstændigt og vise at du kan tage ansvar for opgaver stillet til dig. 

Du kan være aktiv og engageret i din egen hverdag og læring men også lytte på det som dine omgivelser fortæller dig. 

Vi tilbyder 

Vi tilbyder et spændende job i et dynamisk arbejdsmiljø. Vi er ambitiøse og søger hele tiden nye veje for at optimere vores forretning og kundernes oplevelse. Du vil opleve, at dine dage sjældent er ens; Hver dag vil tilføre dig ny viden. 

Du får selvfølgelig både løn, ferie og pension, mens du er på uddannelsen. Lønnen stiger lidt hvert år – fra 1. juli 2019 er den 17.508 kr./md. for dem, der er på første år, og 18.967 kr./md. for dem på andet år 

Det første år har du 10 dages ferie med løn, det andet år har du fem uger ligesom alle andre. Hvis du har ferie til gode fra tidligere, gælder de almindelige regler i ferieloven. 

Vores virksomhed er ung og i vækst. Ensure Pension er præget af god energi og højt engagement. Vi deler vores succeser og vi har en positiv omgangstone; Vi er alle en del af de resultater, vi skaber for kunderne. Vi har stærke holdninger til ordentlighed, og levering af kvalitet. 

Tiltrædelse pr. 1.9.2019. 

Ansøgning 

Din ansøgning, CV samt eksamensbevis bedes sendt til Administrationschef Gitte Hugreffe Ankersen på gan@ensure.dk. Vi gennemfører samtaler i løbet af august. Sidste frist for at ansøge, er mandag den 5. august 2019. 

Kort om Ensure 

Ensure blev stiftet i 1999 og er i dag blandt Danmarks største forsikringsmæglerhuse. 80 medarbejdere og partnere arbejder i hele landet, og hjælper danske virksomheder med håndtering af pensionsordninger og skadesforsikringer. Ensures mål er at hjælpe mellemstore og store virksomheder, som har aktiviteter i Danmark med uvildig og personlig rådgivning, samt sikre at virksomhederne har de rette dækninger til de bedste priser. Ensure er en del af det internationale mæglernetværk WBN, hvilket betyder, at vi kan hjælpe vores kunder med forsikringsdækning overalt i verden 

 

Ensure International Pension Broker
pension@ensure.dk
Tlf: +45 5195 5000

© Ensure 1999-2019 | Tlf. +45 7022 4464 | ensure@ensure.dk


ensure-logo