Pensionskundechef til Ensure

Læs pdf version

PENSIONSKUNDECHEF TIL ENSURE

Arbejder du ambitiøst, og har du lyst til at tage ansvar for de kunder som du arbejder med?

Ensure er blandt Danmarks største forsikringsmæglerhuse, der yder uvildig rådgivning om forsikring til virksomheder. Vi ser samarbejdet med vores kunder som et gensidigt partnerskab, og derfor søger vi en dygtig og engageret Pensionskundechef til at håndtere og udvikle samarbejdet på daglig basis.

Dit primære ansvarsområde vil være at betjene og udvikle en kundeportefølje og håndtere implementeringsprocessen for nye kunder i samarbejde med den Partner der har forestået salget og med det team af rådgivere og mæglerassistenter der skal varetage serviceringen af kunden.

  • Løbende dialog og kontakt med kunderne ud fra vores servicemål
  • Udvikling af kundeportefølje
  • Overordnet administration af kundeforhold
  • Planlægning, forberedelse og deltagelse i kundemøder og informationsmøder.
  • Afholdelse af årsmøder
  • Planlægning og deltagelse i udbud for kunderne
  • Rådgivning til beslutningstagere

Din profil

Du er en person med ambitioner og ønsker at udvikle dig fagligt og personligt. Du er effektiv og meget struktureret i tilgangen til dine opgaver.

Du skal være proaktiv, og du skal være en person, der er knivskarp til at prioritere og løse dine opgaver i den rækkefølge, hvor det vigtigste kommer først.

Du kan have arbejdet i et pensionsselskab eller hos en pensionsmægler med samme eller lignende job.

Du nyder at arbejde med tal og dine systemkundskaber ligger i et niveau, der gør, at du kan udarbejde mere komplekse oplæg i forskellige formater.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job i et dynamisk arbejdsmiljø. Vi er ambitiøse og søger hele tiden nye veje for at optimere vores forretning og kundernes oplevelse. Du vil opleve, at dine dage sjældent er ens; Hver dag vil tilføre dig ny viden.

Du vil indgå i et velfungerende administrativt team, hvor dit bidrag vil være en betydelig faktor i vores løbende udvikling.

Vores virksomhed er ung og i vækst. Ensure er præget af god energi og højt engagement. Vi deler vores succeser og har en positiv omgangstone; Vi er alle en del af de resultater, vi skaber for kunderne.

Der er tale om en fuldtidsstilling. Arbejdsstedet er på vores kontor på Marielundvej 17 i Herlev.

Løn efter kvalifikationer inklusiv pensionsordning og Sundhedsforsikring samt Tandforsikring.

Tiltrædelse snarest muligt.

Ansøgning

Du er velkommen til at kontakte vores leder af administrationen Gitte Ankersen på mobil 2782 1045 med dine spørgsmål om jobbet.

Din ansøgning og dit CV bedes sendt til: gan@ensure.dk. Vi gennemfører samtaler i takt med, at vi modtager ansøgninger. Sidste frist for at ansøge er mandag den 25. februar 2019.

Kort om Ensure

Ensure blev stiftet i 1999 og er i dag blandt Danmarks største forsikringsmæglerhuse. 80 medarbejdere og partnere arbejder i hele landet, og hjælper danske virksomheder med håndtering af pensionsordninger og skadesforsikringer. Ensures mål er at hjælpe mellemstore og store virksomheder, som har aktiviteter i Danmark med uvildig og personlig rådgivning, samt sikre at virksomhederne har de rette dækninger til de bedste priser. Ensure er en del af det internationale mæglernetværk WBN, hvilket betyder, at vi kan hjælpe vores kunder med forsikringsdækning overalt i verden

 


ensure-logo