Pensionsmæglere/sælgere til ansættelse i Ensure Pension vest for Storebælt

Læs pdf

Pensionsmæglere/sælgere til Ensure Pension vest for Storebælt

Arbejder du ambitiøst, og har du lyst til at være en del af succesen i Ensure Pension.

Ensure er blandt Danmarks største forsikringsmæglerhuse, der yder uvildig rådgivning om Forsikring og Pension til virksomheder. Vi ønsker at udvide vores sælgerteam i Jylland og søger derfor dygtige og engagerede Pensionsmæglere/sælgere.

 

Dit primære ansvarsområde vil være at skaffe ny forretning til Ensure Pension, via forbookede møder samt egne referencer.

Som ansat sælger, får du en attraktiv lønpakke uden loft, samt en aconto løn i startup-perioden. Aconto lønnen skal være med til at sikre en god opstart, så du kommer godt ind i jobbet.

  • Styring af salgsaktiviteter, via CRM-system.
  • Afholdelse af førstegangsmøder med nye emner.
  • Præsentation af benchmarkanalyse via Ensure Pensions analyseværktøj.
  • Hjemtagelse af fuldmagt & samarbejdsaftale.
  • Overdragelse af ny kunde til Pensionskundechef-teamet, som vil forestå implementeringen.
  • Evt. Rådgivning til beslutningstagere.
  • Opnåelse af aftalt salgsbudget.

Din profil

Du er en person med klare salgsambitioner og ønsker at udvikle dig fagligt og personligt i en spændende pensionsmæglerbranche. Du er effektiv og meget struktureret i tilgangen til dine opgaver. Du er god til at analysere kundens behov, undersøge markedet, og komme med det bedste uvildige løsningsforslag.

Du er proaktiv, udadvendt og en seriøs sælger. Du kan godt lide at dele dine succeser med dine kollegaer, men kan også lide at arbejde selvstændigt. Du trives med ”frihed under ansvar”.

Du skal have arbejdet i et pensionsselskab eller hos en pensionsmægler med samme eller lignende job.

Du er analytisk anlagt, og nyder at arbejde med tal. Dine IT- og systemkundskaber ligger i et niveau, der gør, at du kan udarbejde komplekse firmapensionsoplæg, skræddersyet til den enkelte virksomhed.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job i et dynamisk arbejdsmiljø. Vi er ambitiøse og søger hele tiden nye veje for at optimere vores forretning og kundernes oplevelse. Du vil opleve, at dine dage sjældent er ens; Hver dag vil tilføre dig ny viden.

Du vil indgå i et velfungerende salgsteam fra hele landet, hvor dit bidrag vil være en betydelig faktor i vores løbende sparring og udvikling. Vi tilbyder i opstarten sambesøg fra erfarne kollegaer, for dybere læring og træning i benchmarkanalysen.

Vores virksomhed er ung og i vækst. Ensure Pension er præget af god energi og højt engagement. Vi deler vores succeser og vi har en positiv omgangstone; Vi er alle en del af de resultater, vi skaber for kunderne.

Der er tale om en fuldtidsstilling. Arbejdsstedet er fra hjemmekontor samt vores kontorer fordelt over hele landet.

Tiltrædelse snarest muligt.

Ansøgning

Du er velkommen til at kontakte Managing Partner, Martin Augustinus Lauridsen på mobil 24 24 24 40 med dine spørgsmål om jobbet.

Din ansøgning og dit CV bedes sendt til: mal@ensure.dk. Vi gennemfører samtaler i takt med, at vi modtager ansøgninger. Sidste frist for at ansøge er mandag den 29. april 2019.

Kort om Ensure

Ensure blev stiftet i 1999 og er i dag blandt Danmarks største forsikringsmæglerhuse. 80 medarbejdere og partnere arbejder i hele landet, og hjælper danske virksomheder med håndtering af pensionsordninger og skadesforsikringer. Ensures mål er at hjælpe mellemstore og store virksomheder, som har aktiviteter i Danmark med uvildig og personlig rådgivning, samt sikre at virksomhederne har de rette dækninger til de bedste priser. Ensure er en del af det internationale mæglernetværk WBN, hvilket betyder, at vi kan hjælpe vores kunder med forsikringsdækning overalt i verden

 

Ensure International Pension Broker
pension@ensure.dk
Tlf: +45 5195 5000

© Ensure 1999-2019 | Tlf. +45 7022 4464 | ensure@ensure.dk


ensure-logo