Karriere hos Ensure

Hos Ensure er der plads til det personlige engagement i arbejdet med at yde markedets bedste rådgivning.

Den værdi vi giver videre til kunderne, er netop baseret på kombinationen mellem menneskene bag og den viden de har om fuldt optimerede forsikringsløsninger. Dette er afgørende for os.

Vores fokus er på den internationalisering, som forsikringsmarkedet oplever. Vi har fingeren på pulsen og Ensure er en arbejdsplads, der har højt til loftet og plads til ambitioner og karrieremæssige drømme. Teamets arbejdsglæde og den enkelte medarbejders udviklingsmuligheder prioriteres højt.

Bliv del af succesen
De sidste år har vi øget vores forretningsomfang betragteligt. Der er tyngde, ordentlighed og et godt renommé bag Ensure, hvilket giver os et naturligt grundlag for at ekspandere yderligere.

Vi er altid på udkig efter talentet og efter den erfarne rådgiver, der formår at flytte os og kunderne mod nye landevindinger.

Ledige stillinger kan ses her på sitet, og du er også velkommen til at sende os din uopfordrede ansøgning. Du kan benytte følgende mailadresse: ensure@ensure.dk

Skade Jylland/Fyn

Vil du gerne høre nærmere om mulighederne for en karriere i Ensure Skade Jylland/Fyn, er du meget velkommen til at kontakte Adm. direktør Eva Madsen på tlf. +45 2372 2441.

Ingen ledige stillinger

Skade København/Sjælland

Vil du gerne høre nærmere om mulighederne for en karriere i Ensure Skade København/Sjælland, er du meget velkommen til at kontakte Managing Partner Birger Nygaard på tlf. +45 8172 0200.

Ledige stillinger

Der er p.t. ingen ledige stillinger.

Pension

 

Pensionsmægler/sælger til Ensure Pension vest for Storebælt

Pensionskundechef til Ensure

Vil du gerne høre nærmere om mulighederne for en karriere i Ensure Pension, er du også meget velkommen til at kontakte Partner Lars Stampe Sørensen på tlf. +45 3166 1125.

Vi glæder os til at høre fra dig.