Behandlingsforsikring

Det handler om at tage ansvar. For dig selv. Og din familie.

Vi taler om behandlingsforsikring. Så du er sikret i tilfælde af sygdom eller skader. Man håber, den aldrig bliver nødvendig. Og forhåbentlig holder det håb. Men vi må se i øjnene, at der er større sandsynlighed for, at den bliver nødvendig, end den ikke gør. Desværre.
Med det udgangspunkt er der alt mulig god grund til at få en god behandlingsforsikring. Fordelene er mange. Det handler om at investere i tryghed og sundhed, så sygdom og fraværsdage mindskes til gavn for både medarbejdere og virksomheden. En lang sygdoms- eller skadesperiode kan have alvorlige økonomiske og sociale konsekvenser. En helbreds- eller behandlingssikring gør, at en eventuel periode med sygdom og skader kan nedsættes markant, fordi hurtig adgang til undersøgelse og/eller lægebehandling er mulig.

Ventetid er spildtid

Ventetid er tid, der kan bruges på noget bedre. Behandlingsforsikring er en genvej til at få specialiseret hjælp. Medarbejder og arbejdsgiver sikres mod unødig ventetid i behandlingssystemet. Kort sygdoms- eller skadesperiode, og dermed færre sygedage, er en fordel for medarbejdere, for familien og for arbejdsgiveren. Med den rigtige behandlingsforsikring og hurtig adgang til læger og specialister kommer medarbejderen langt hurtigere tilbage til dagligdagen, og risikoen ved følgesygdomme mindskes samtidig markant.

Sammensæt den rigtige forsikring

Der er mange kombinationsmuligheder, og en behandlingsforsikring kan for eksempel omfatte:

  • Foranstaltninger til forebyggelse af sygdomme
  • Besøg hos fysioterapeut, kiropraktor, psykolog og zoneterapeut
  • Mulighed for medforsikring af samlever/ægtefælle og børn
  • Undersøgelse og behandling efter indlæggelse
  • Genoptræning

Vælg behandlingsforsikring med Ensure

Ensure kan rådgive dig i valget af den behandlingsforsikring, der opfylder netop din virksomheds ønsker til, hvordan du og dine medarbejderes arbejdsevner sikres bedst muligt. Gennem individuel vejledning finder vi sammen frem til en skræddersyet løsning, der gør arbejdslivet i din virksomhed tryg og stabil – også i tilfælde af sygdom og ulykke. Vi formidler behandlingsforsikringen. Den konkrete aktive skadesbehandling varetages ude i det selskab, hvor behandlingsforsikringen er tegnet.

Vær opdateret med Ensure

Hos Ensure arbejder vi bredt i hele forsikringsmarkedet. Vi holder os ajour, kender markedet og har fokus på at skabe værdi for vores kunder. Derfor er vi sikre på altid at give den bedste rådgivning inden for behandlingsforsikringer. Det gør din virksomheds dagligdag bedre og mere effektiv.
Vi er din samarbejdspartner på pensionsområdet. Derfor er det vigtigt for os at sikre os, at din virksomhed hele tiden er orienteret om, hvad der rører sig på det danske pensionsmarked. Naturligvis også når det gælder den allerseneste lovgivning på området.
Vi holder løbende statusmøder med alle vores kunder. På den måde sikrer vi, at pensionsaftaler og vilkår altid er markedskonforme og opdaterede.
Hør mere om Ensure og mulighederne for at tegne en behandlingsforsikring, der matcher din virksomheds behov.

Kontakt os på telefon: +45 5195 5000