Ensure pension

Pensionsordning. Et ord, der for rigtig mange mennesker virker kedeligt. Voldsomt kompliceret. Og leder tankerne hen på lange, uforståelige breve. På noget der kan vente. Er det virkelig så vigtigt?

Ja, det er det.

Din pensionsordning er vigtig på mange parametre. Både på dit afkast, når du en gang forlader arbejdsmarkedet og går på pension. Og på dine dækninger, fx i tilfælde af du kommer til skade eller bliver syg.

Mere i afkast eller betal mindre i omkostninger
Ensure pension sætter en ære i at hjælpe både private og firmaer med at finde den bedste pensionsløsning. Til gavn for den enkelte.

Vores analyser sikrer ofte vores pensionskunder mulighed for at få flere hundrede tusinde kroner mere i pension. Altså væsentlige forskelle for den enkelte. Det er jo hverken kedeligt. Eller kompliceret. Men værd at vente på. En pensionsordning skal tilpasses din virksomhed. Derfor sker det også i tæt samarbejde med din virksomhed, når vi skræddersyer jeres pensionsordning. Vi spørger ind til jeres nuværende situation. Vi lærer jeres virksomhed at kende. Og vi kommer hele vejen rundt om de behov for dækninger, forsikringer og specialløsninger, som jeres virksomhed har.
Og vi ved, hvad vi gør. Vi har alle arbejdet i pensionsbranchen i mange år. Vi kender pensionsselskaberne. Vi følger udviklingen på markedet. Og kender tendenserne. De erfaringer giver os et unikt indblik til stor fordel for vores kunder.

Vi kombinerer vores høje faglige niveau med en god og forståelig rådgivning og service. Det er vigtigt for os, at det giver mening for jeres virksomhed. At det er til at forstå. Og I kan se, hvad I får ud af samarbejdet.

Det er der mange, der kan. Vi er kendt for at skabe stærke resultater netop på baggrund af vores faglige viden.

Ensure pension er en del af Worldwide Broker Network – WBN
Ensure pension er en del af Worldwide Broker Network – WBN. Det er et verdensomspændende netværk, der yder uafhængig risikohåndtering og forsikringsmægling globalt. Vores medejerskab af WBN sikrer udveksling af specialistviden på højeste faglige niveau og giver samtidig vores kunder direkte adgang til det internationale forsikringsmarked.

Som en del af Worldwide Broker Network er Ensure i stand til at give en fuldintegreret global service. Derfor kan vi yde lokal rådgivning i ethvert land, der måtte være relevant for vores kunder.

Pensionsordning. Et ord, der for rigtig mange mennesker måske virker kedeligt. Men som er yderst vigtig. Faktisk så vigtig, at det er helt i orden at lade andre sikre dig den bedste løsning.

Det er det, Ensure pension er garant for.