Erhverv og industri

Det er ikke nok at være god til at producere og sælge. Man skal også være god til at passe på sin forretning. Men hvordan forsikrer man sin virksomhed i en verden, der er mere omskiftelig end nogensinde? Det kan man kun ved at have den rette ekspertise til rådighed. Ekspertise, der kan afdække forsikringsbehovet og formidle fordelagtige forsikringstilbud.

Hos Ensure har vi gjort kompleks forsikring, der dækker erhverv, industri og handel enkelt. Vores kompetente rådgivere kender de udfordringer, du og din virksomhed mødes af. Derfor kan vi stille de rigtige spørgsmål, når vi udarbejder forsikringsløsninger, der dækker din virksomheds aktiviteter internt og eksternt.

Brandvæsenet kan slukke en brand i din virksomhed, men hvad med bagefter? Hvordan forholder virksomheden sig i forbindelse med udstationering af en medarbejder? Og hvad med indstationering?

Vi finder svarene i fællesskab, finder forsikringsløsningen til din virksomhed, og så kan du bruge tiden på at drive din forretning.

Med Ensure får din virksomhed:

  • Risikostyring
  • Sikkerhed for varers globale mobilitet
  • Sikring af produktionsapparat og af medarbejdere
  • Rådgivning om fastsættelse af drifttabsinteresser og –perioder
  • Vurdering af ansvarseksponering og kontraktmæssige forhold
  • Transportforsikring med skræddersyede dækninger
  • Udarbejdelse af dokumentation til bestyrelse og direktion
  • Rådgivning i skadesager
  • Afholdelse af udbud

Globalt forsikret med Ensure
Global og samtidig lokal – sådan er verden i dag. Indenfor erhverv og industri er verden blevet mindre, og derfor er behovet for at samarbejde på tværs af landegrænser større. Hos Ensure tænker vi internationalt, og vi ved at din virksomhed ofte har brug for løsninger med et globalt udsyn.

Ensures internationale perspektiv gør, at vi er repræsenteret med relevante samarbejdspartnere overalt i verden. Vi er del af det verdensomspændende Worldwide Broker Network, og derfor kan vi yde dig og din virksomhed den bedste rådgivning i mere end 100 lande.

Vær opdateret – kontakt Ensure
Vi er din samarbejdspartner på forsikringsområdet, og derfor er det vigtigt for os at sikre os, at din virksomhed hele tiden er orienteret om, hvad der rører sig på markedet. Naturligvis også når det gælder den allerseneste lovgivning på området.

Hør mere om Ensure

Kontakt os på telefon: +45 7022 4464.